Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Texas » Austin

Austin

Radisson Hotel and Suites Austin Downtown 3*

Tämä hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä suosituimpia nähtävyyksiä. Hotelli on 500 metrin päässä Mexic-Arte Museosta, 800 metriä Paramount Teatterista ja 2 km Texasin osavaltion Kongressitalosta.


Hotelliyö:
200€ - 240€ /huone Valitse

Embassy Suites Hotel Austin Central 3*

Hotellista pääsee helposti katsomaan Austinin nähtävyyksiä. Sijaitsee 1 km ostoskeskuksesta Highland Mall, 7,5 km Austinin Saint Mary Katedraalista ja 8 km Austinin Kongressikeskuksesta.


Hotelliyö:
180€ - 220€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Austinin kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Austinin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Austinin matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Austin

Teksasin pääkaupungissa Austinissa päivät kuluvat kuppilassa livemusiikkia kuunnellen, vehreissä puistoissa rentoutuen ja meksikolaisissa ravintoloissa herkutellen. Hieman alle miljoonan asukkaan kaupunki on tunnettu rennosta tunnelmastaan ja ystävällisistä ihmisistään. Erityisesti Austin yllättää sen laajalla livemusiikkitarjonnallaan. Kaupungissa on eniten keikkapaikkoja kokoonsa nähden kuin missään muualla Yhdysvalloissa. Kannattakin siis jo etukäteen tarkistaa kaupungin keikkakalenterit!

Muuta suosittua tekemistä Austinissa on teatterissa käynti, erilaisten festivaalien ihmettely ja alueen ihanista viheralueista nauttiminen. Austinilaiset nauttivat myös urheilusta. Kaupungin upouudella formularadalla järjestetään vuosittain F1-osakilpailu. Myös golf on suosittua vapaa-ajan puuhaa. Alueella on kymmeniä golfratoja. 


Elämyksiä

 

  1. Lähde kuuntelemaan paikallista bändiä lähikuppilaan
  2. Näe kaunis State Capitol Building
  3. Viilenny Barton Springs Poolin lähteissä
  4. Vietä päivä kierrellen Socon eläväisessä kaupunginosassa
  5. Tutustu Bob Bullockin Texas State History museon näyttelyihin