Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Texas » Dallas

Dallas

Indigo Dallas Downtown Hotel 3*

Sijaitsee alle kilometrin päässä Majestic teatterista, 1,2 km Dallasin taidemuseosta ja 1,4 km Museum Towerista. Lähistöllä ovat myös Sixth Floor Museum ja American Airlines Center.


Hotelliyö:
160€ - 200€ /huone Valitse

Westin Galleria Dallas 4*

Hotelli sijaitsee ostoskeskuksen Galleria Dallas yhteydessä, jossa on sisällä jopa luistinrata. Matkaa hotellista on 5 km Cavanaughin ilmailumuseoon ja 5,5 km Brookhavenin country clubille.


Hotelliyö:
140€ - 180€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Dallasin kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Dallasin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Dallasin matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Dallas

"J.R. may be gone but Dallas is alive and well." -Tripadvisor

Dallasin suurkaupunki Teksasissa on mielenkiintoinen sekoitus pohjoisen tyyliä ja etelän rentoutta. Kaupunkikuvassa törmää korkeisiin pilvenpiirtäjiin, isoihin autoihin ja tyylikkäisiin ihmisiin. Hulppea Dallas onkin täydellinen kohde shoppailusta, herkuttelusta ja hemmottelusta kiinnostuneille. Kiertele Dallasin ostoskeskuksissa, ihmettele keskustan vilinää ja syö hyvin teksasilaiseen tyyliin.

Kaupungilla on kuitenkin myös mielenkiintoinen menneisyys – John F. Kennedy salamurhattiin juuri Dallasissa vuonna 1963. Käväise Kennedyn muistolle perustetussa museossa. Myös muut keskustan historialliset museot ovat erinoimaisia. Dallasissa on helppo myös hauskutella. Lapsia saattavat kiinnostaa Dallasin eläintarha, akvaario ja muut elämyspuistot.


Elämyksiä

  1. Nauti iltapäivästä Dallasin kasvitieteellisessä puutarhassa
  2. Haasta itsesi Zero Gravity Thrill -huvipuistossa
  3. Kuule lisää presidentti Kennedyn viimeisistä minuuteista The Sixth Floor Museumissa Kiertele Bishop Art Districtin gallerioissa, ravintoloissa ja putiikeissa
  4. Vietä mukava päivä Dallas World Aquariumissa