Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Texas » San Antonio

San Antonio

Holiday Inn Downtown Market Square 3*

Hotelli on espanjalaistyylinen ja sijaitsee kaupungin keskustassa keskeisellä paikalla kävelymatkan päässä Riverwalkista ja Market-aukiosta.


Hotelliyö:
180€ - 220€ /huone Valitse

Marriott Rivercenter 4*

4-tähden Marriott Rivercenter sijaitsee kaupungin sydämessä lähellä Rivercenteriä ja River Walkia ja vain 2 korttelin päässä Kongressikeskuksesta, Alamosta ja HemisFair Puistosta.


Hotelliyö:
260€ - 300€ /huone Valitse

Varaa kauttamme San Antonion kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida San Antonion halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset San Antonio matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

Kuvagalleria

Lataa kohdeopas tästä (PDF)

San Antonio

Teksasin San Antonio on hauska sekoitus villin lännen tunnelmaa, meksikolaisia makuja ja modernia elämänmenoa. Meksikon rajan tuntumassa sijaitseva San Antonio tunnetaan eläväisenä kaupunki, jossa aika ei käy pitkäksi. Kaupunki tunnetaan erityisen hyvin vilkkaasta yöelämästään, historiallisista nähtävyyksistään, lukuisista museoistaan ja huvipuistoistaan. San Antoniossa meksikolaisuus näyttäytyy edelleen monessa eri muodossa. Vuosittain huhtikuussa järjestettävä Fiesta, kymmenen päivää kestävä juhlinta, onkin hyvä esimerkki alueen monikulttuurisuudesta.

Teksasin suosituimpia nähtävyyksiä löytyy myös San Antonion alueelta. Tuhannet matkailijat vierailevat vuosittain Alamossa, joka toimi Teksasin itsenäisyystaistelun kuuluisimpana näyttämönä. Kaupungin vetonaulana pidetään myös ihastuttavaa lähes neljän mailin pituista River Walk-kävelytietä, joka kiemurtelee pitkin San Antonio-jokea. Kävelytietä reunustavat keskustan parhaat kaupat, ravintolat ja hotellit. 


Elämyksiä

  1. Tutustu alueen historiaan San Antonio Missions National Parkissa
  2. Shoppaile tuliaisia El Mercadon markkina-alueella
  3. Hurjastele Six Flags Fiesta Texas -huvipuistossa
  4. Pelaa kierros La Canteran golfklubilla
  5. Vietä rauhallinen iltapäivä Japanese Tea Gardensissa