Varaa online

Amerikanholidays.fi » USA » Washington DC

Washington D.C.

Hilton Washington 4*

Neljän tähden Hilton Washington sijaitsee Connecticut Avenuella vain muutaman minuutin päässä Georgetownista, Adams-Morganista ja Embassy Rowista.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 744 €
Hotelliyö:
140€ - 180€ /huone Valitse

Omni Shoreham Hotel 4*

Tasokas hotelli Rock Creek Parkin ja Connecticut Avenuen sillan vieressä. Hotellin läheisyydessä Smithsonian National Zoological Park, Georgetownin yliopisto ja Woodrow Wilson House.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 763 €
Hotelliyö:
160€ - 200€ /huone Valitse

Topaz Hotel 4*

Spa-hotelli lähellä Cathedral of St. Matthew the Apostlea, Valkoista taloa ja Ford's Theateria. Lähistöllä ovat myös Washingtonin muistomerkki ja Lincolnin muistomerkki.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 763 €
Hotelliyö:
160€ - 200€ /huone Valitse

Dupont Hotel 4*

Dupont Hotellista on helppo tutustua kaupungin historiaan ja nauttia sen elinvoimaisuudesta ja viihdetarjonnasta. Valkoinen talo vain 1,5km päässä hotellilta.

Valmiit matkapaketit
alk. 2 vrk 744 €
Hotelliyö:
140€ - 180€ /huone Valitse

Varaa kauttamme Washingtonin kaupunkilomat, retket ja autonvuokrauksen. Voit myös itse paketoida Washingtonin halvat lento+hotelli -matkat Online -varaamossamme. Kaikki edulliset Washington DC matkat, hotellit, äkkilähdöt ja matkapaketit löydät Atlantic Holidaysista. 

KuvagalleriaLataa kohdeopas tästä (PDF)

Washington DC

” Washington is a city of Southern efficiency and Northern charm.” – John F. Kennedy

George Washingtonin, Yhdysvaltain ensimmäisen presidentin, mukaan nimetty Washington D.C. on Yhdysvaltain pääkaupunki. Kirjaimet nimen perässä tarkoittavat District of Columbiaa joka on Marylandin ja Virginian osavaltioiden välissä sijaitseva kongressin hallussa oleva alue.

Washington on piirustuslaudalla suunniteltu pääkaupungiksi. Niinpä siellä on muistomerkkejä, laajoja puistoja, massiivisia rakennuksia, kuohuvia suihkulähteitä ja tyylikkäitä puistokatuja, jotka soveltuvat hyvin paraateihin ja kokoontumiseen. Supervallan pääkaupungissa on helppo liikkua maanalaisella, bussilla ja myös kävellen. Pääkaupunkiseudulla asuu 3,6 miljoonaa ihmistä, itse kaupungissa noin 700 000.

Monet suurenmoiset museot, joissa kaikki mahdolliset tyylisuunnat ovat edustettuina, sijaitsevat lähellä Mallia, pääkaupungin hienostokatua Capitolin ja Vietnamin veteraanien muistomerkin välillä. Ja mikä parasta: moniin museoihin on vapaa pääsy. Ne ovat myös suosittuja, eikä jonoilta voi aina välttyä.

Vanhaa Washingtonia pienine taloineen, etnisine ravintoloineen ja yökerhoineen edustaa idyllinen Georgetown. Sadat putiikit, antiikkiliikkeet ja kauppakeskukset houkuttelevat alueelle myös shoppailijoita. Lähde maailman puhutuimpaan kaupunkiin, jossa historia elää ja poliittiset uutiset syntyvät.Faktaa Washington D.C.:sta

Asukasluku: 5,4 milj. (suurkaupunkialue)
Lentokenttä: IAD - Washington DC Dulles
Lentokentän sijainti: 43 km Washingtonista luoteeseen
Aikaero: - 7 tuntia
Sähkövirta: 110 - 120 V vaihtovirta


Elämyksiä

1.    Tee kaupunkikierros polkupyörällä
2.    Shoppaa Georgetownin pikkuputiikeissa
3.    Vieraile kansainvälisessä vakoilumuseossa
4.    Tee tutkimusmatka Obaman takapihalle
5.    Hyödynnä ilmainen sisäänpääsy useampiin museoihin
6.    Ihaile keväällä kukkivia kirsikkapuita
7.    Nauti illallinen Adams Morganin kaupunginosassa
8.    Näe aito Enola Gay -kone Air & Space Museumissa
9.    Ällisty kaupungin skandaaleista kertovalla kierroksella
10.  Herää lauantai-aamuna ajoissa Kansallisteatterin ilmaisiin koko perheen näytöksiin – nukketeatteria, taikureita, musiikkia, balettia.