Site Loader
Amerikan matka voi olla elämyksiä täynnä.

Amerikan matka on mielenkiintoinen valinta mutta tiettyä kohdetta voi olla vaikea valita. Amerikan pinta-ala kattaa 28 prosenttia koko maapallon pinta-alasta ja siellä asuu noin 14 prosenttia koko maailman väestöstä. Nähtävää ja koettavaa riittää siis paljon ja ihan jokaiseen lähtöön. Amerikan matkaamista suunnitellessa kannattaakin siis tarkasti tutustua ja suunnitella etukäteen, että mitä kaikkea haluaa nähdä ja mitä kaikkea pystyy omaan reissuun yhdistämään.

Amerikan matka, suosituimmat kohteet

Suosituimmat matkakohteet pysyvät aika lailla samoina vuodesta toiseen. Suosituin kohde on New Yorkin osavaltioon kuuluva New York. Muita suosittuja kohteita ovat muun muassa Havaiji ja sen saaret, Las Vegas kasinoineen, Orlando huvipuistoineen ja Miami Beach boardwalkeineen. Roadtrippien parhaimmistoon kuuluu tunnettu Route 66. Sen pituus on 3755 kilometriä ja sen historiallinen reitti kulkee Chicagosta Santa Monicaan.

Americanholidays listaa hyviä vinkkejä matkaamisen ja nähtävyyksien suhteen. Mitä kannattaa tehdä? Mitä kannattaa syödä? Mitä pitää muistaa ottaa mukaan? Vaikka matkailu on elämys ja ihana irtiotto arjesta, voi varsinkin pakkaaminen aiheuttaa paljon päänvaivaa. Vaikka yleensä sanotaankin, että kunhan passi, hammasharja ja lompakko on mukana, niin pärjää missä vaan.

Amerikan lippu

Tiesitkö, että Amerikan lipussa on kolmetoista valkoista ja punaista raitaa sekä viisikymmentä tähteä? Raidat, joista punainen on ylimpänä ja alimpana, kuvaavat alkuperäisten siirtokuntien määrää ja tähdet nykyisten osavaltioiden määrää. Yksittäisille raidoille tai tähdille ei ole omistettu tiettyjä osavaltioita tai siirtokuntia, vaan ne ovat ainoastaan kuvaamassa niiden määriä.

Post Author: