Site Loader
Pähkinät sopivat hyvin illanistujaisiin.

Illanistujaisissa kannattaa suosia helppoa ja pientä tarjottavaa, jota voi illan aikana käydä täydentämässä nopeasti. Olemme koonneet parhaat vinkit, kun mietit seuraaviin illanistujaisiin naposteltavaa. Mikäli haluaa päästä helpolla, voi valita kaupan valmiita ratkaisuja. Muun muassa suolaiset pähkinät ja mantelit toimivat loistavasti naposteluun. Myös sipsikulho ja suolakeksit ovat hyviä. Tarjolle voi laittaa myös makeaa, kuten suklaata ja karkkeja.

Helpoilla vinkeillä illanistujaisiin naposteltavaa

Mikäli jaksaa nähdä vähän vaivaa, voi illanistujaisiin tehdä pieniä cocktailpiirakoita, joihin laittaa erilaisia suolaisia täytteitä. Myös perinteiset cocktailtikut ovat hyviä. Niihin voi pujotella vaikkapa miniluumutomaatteja, nakkeja, lihapullia, juustoja sekä viinirypäleitä. Monelle maistuvat myös pienet leipäset, joihin voi laittaa erilaisia täytteitä, kuten kylmäsavulohta, tuorejuustoa, tonnikalatahnaa tai muita hyviä vaihtoehtoja.

Tarjolle kannattaa varata myös kevyttä naposteltavaa. Esimerkiksi hedelmäkuutiot ovat hyvä lisä tarjoiluun. Niitä voi napostella vaikka cocktailtikun avulla. Myös kauden marjat ovat raikas tarjottava. Mansikat ja vadelmat maistuvat erinomaisen hyvältä erilaisten suolaisten tarjottavien ohessa. Kevyempään tarjoiluun sopii myös erilaisten dippikasvikset, kuten kurkku- ja porkkanasiivut, joita voi kastaa dippikastikkeessa.

Tarjoilu isolle porukalle

Mikäli vieraita on tulossa paljon, kannattaa osa tarjottavasta säilyttää jääkaapissa tai sivussa ja laittaa tarjolle sitä mukaa, kun tarjottavia menee. Isolle porukalle hyvää tarjottavaa ovat kaikki nopeasti esille pantava, kuten erilaiset suolaiset ja makeat muffinit, täytetyt minicroissantit ja valmiiksi paloitellut suolaiset piirakat.

Post Author: